Connect
To Top

Beroemdheden die onaangetast ouder zijn geworden – Bekijk hoe prachtig ze er nu uit zien

We leven in een wereld waarin we worden geforceerd ons zorgen te maken over uiterlijk. Die druk kan nog veel hoger worden bij beroemdheden. Niets is erger voor deze sterren dan ouder worden op een manier waarop zij niet hadden gehoopt. Maar sommige beroemdheden balanceren hun carrière en verzorgen hun uiterlijk.

Het resultaat is dat ze sierlijk ouder worden. Natuurlijk kan men beweren dat het simpelweg in de genen zit, maar we kiezen er voor om te geloven dat ze iets hebben ontdekt om het proces van ouder worden te vertragen. Laten we een kijkje nemen naar de beroemde mensen die vlekkeloos ouder zijn geworden. 

Catherine Bell – Geboren in 1968

Kun je je Denise Sherwood uit Army Wives herinneren? Haar uiterlijk is nauwelijks veranderd en maakt op haar 51ste nog steeds indruk op ons met haar adembenemende uiterlijk. De actrice werd een begrip na de hoofdrol te spelen in het militaire drama JAG. Daarvoor was deze schoonheid al aandacht aan het trekken als Japans kledingmodel.

Naast acteren is ze tevens make up consultant en schuwt niet weg van het delen van haar schoonheidsgeheimen. Catherine drinkt veel water, eet gezond en blijft weg van niet-biologische verzorgingsproducten om haar perfecte huid te verzorgen. Bovendien heeft zij fysieke activiteiten opgenomen zoals kickboksen. De resultaten liegen niet!

More inTrending

You must be logged in to post a comment Login