Connect
To Top

40 transformaties van beroemdheden door gewichtsverlies die je ernstig zullen inspireren om te gaan sporten

Het leven als een beroemdheid kan soms vervelend zijn door het veel voorkomende ongevraagde commentaar van mensen die je niet eens kent. Uiterlijk is iets dat men altijd opmerkt en dit is waarom beroemdheden, vooral uit de entertainment industrie, vaak worden bekritiseerd op hun gewicht. Gelukkig is gewichtsverlies makkelijk te bereiken voor de meeste bekende mensen. Velen van hen zijn door de jaren heen al door transformaties gegaan die je zullen verbazen. Laten we een kijkje nemen naar hoe deze mensen met succes wat kilootjes hebben laten vallen!

Mama June | 136 Kilo – Maagverkleining

Mama June staat bekend voor de reality show Here Comes Honey Boo Boo, een show die zich focuste op haar gezinsleven en dat van haar dochter, Honey Boo Boo. Het begon allemaal in de televisieserie over de schoonheidswedstrijd, Toddlers & Tiaras, waar we Honey Boo Boo voor het eerst in zo’n soort wedstrijd zagen.

Toen Mama June erachter kwam dat haar ex ging trouwen besloot ze zoveel mogelijk af te vallen. Ze is 136 kilo afgevallen met de hulp van fitness training en een maagverkleining. Mama June’s hele gewichtsverlies proces is opgenomen voor de reality show Mama June: From Hot to Not.

More inHealth & Fitness

You must be logged in to post a comment Login